Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 2 tojás
- 10 dkg margarin
- 5 dkg kakaópor
- 2 dl meggybefőtt lé
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 15 dkg tört dió
- Fél üveg magozott meggy
Elkészítés:
A cukrot a vaníliás cukorral és a tojásokkal felverjük. Hozzáadjuk az olvasztott margarint, a lisztet, a sütőport és a kakaóport. Csomómentesre keverjük a meggybefőtt levével.
Végül beleforgatjuk a meggyszemeket és a diót, a masszát a muffin-papírokkal bélelt tepsibe töltjük. Minden mélyedést 2/3 részig töltünk meg, majd a 180 fokra előmelegített sütőbe rakjuk, és kb. 20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése