Elkészítés:
1 tojást 1/2 csésze eritrittel habosra verünk, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadunk ½ csésze olajat, 1 csésze tejet, 1 csésze darált diót, 1/2 csésze réteslisztet, 1/2 csésze teljeskiörlésű lisztet, 1 csomag sütőport és 1 csomag vaníliacukrot.
Egy körülbelül 20x30 cm-es tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk, beleöntjük a tésztát és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük (kb. 25 perc).
Közben elkészítjük a krémet: 600 ml tejhez hozzáadunk 2 zacskó vaníliapudingot, 4 ek eritritet és megfőzzük. Ha elkészült a puding, kihűtjük. 150 g vajat habosra verünk, és ehhez a habos vajhoz adagoljuk hozzá apránként a pudingot (folyamatos kevergetés mellett).
Közben elkészítjük a krémet: 600 ml tejhez hozzáadunk 2 zacskó vaníliapudingot, 4 ek eritritet és megfőzzük. Ha elkészült a puding, kihűtjük. 150 g vajat habosra verünk, és ehhez a habos vajhoz adagoljuk hozzá apránként a pudingot (folyamatos kevergetés mellett).
A tölteléket a megsült tészta tetejére kanalazzuk, elsimítjuk, majd a tetejére csokoládét reszelünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése